26 Ocak 2012 Perşembe

2012'de sizi neler bekliyor.

2012 'de sizi nelker bekliyor.
Yengeç, Aslan, Yay ve Akrep Burçları daha az hareketli görünüyorlar. 2012 genelinde dikkat zekici olan bir diğer astrolojik oluşum şöyle, Boğa/İkizler, Balık/Koç ikilemleriminin ortasında Terazi yer alıyor. Jüpiter Uranüs, Neptün ve Satürn'ün kendilerini göstermeleri, bunun elemental anlamı Toprak/Hava/Su ve Ateş gruplarının önceki yıllara göre daha güçlü, daha kalıcı etkiler yaratacağıdır. Şimdi buna göre burçlara yönelelim.

KOÇ BURCU
21 MART - 19 NİSAN
2012'de Koç Burcu'nun en önemli olayı yıl boyunca kalıcı etki yaratacak olan Uranüs beraberliğidir. Uranüs, yeni ve orjinal fikirler ister, algılama gücünün iyi kullanılmasına önem verir, hareket ve sağlık ister. Genel çevre ile iyi ilişkiler kurulmalıdır. Buna karşın inatlaşma, gergin ve sinirli davranışlar, yenilik tutkunluğunun abartılması, abartma eğilimleri, çok bilmişlik, topluma karşı çıkmak, bağımsızlığın abartılması zararlı olacaktır. Kısacası 2012 yılı, Koç Burcu için yeniliklere ve değişime açık olduğu takdirde sürprizlerle dolu olacaktır.

BOĞA BURCU
20 NiSAN - 20 MAYIS
2012'ye Jüpiter'le beraber girecek olan Boğalar, Haziran ortasına kadar bu beraberliklerini sürdürecekler, sonrasında daha sakin bir dönem yaşanacak. Jüpiter bireysel anlamda daha etkin olan bir burç. özellikle sağlık ve madde konularında. Jüpiter'in bireysel doğum haritasında konumu sizlere bu etkinin nasıl olabileceğini gösterecektir. Ama genel anlamda, Boğa yılın avantajlı burçlarından.

iKiZLER BURCU
21 MAYIS - 21 HAZiRAN
İkizler Burcu 12 Haziran'da Boğa'dan gelecek olan Jüpiter'i ağırlayacak. 16 Mayıs'tan başlayarak Ağustos başına kadar da Venüs İkizler'de. Bu dönem İkizler'in en önemli olayı olabilir. Jüpiter/Venüs beraberliği bireysel haritalerı uygun olanlar için olağanüstü olabilir. Mutluluk, sağlık ve kazançtan söz ediyorum.

YENGEÇ BURCU 
22 HAZiRAN - 22 TEMMUZ
Yengeç yeni yılın çok hareketli olmayan burçlarından birisi. Ağustos/Eylül'de bir Venüs geçişi var, bunun dışında herşey normal seyrinde. Yengeçler geçen yıldan gelen sorunları bu yılın ilk yarısında olabildiğince çözmeliler ve yılın ikinci yarısına taşımamalarını öneriyorum.

ASLAN BURCU
23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS
Aslan Burcu da yılın çok hareketli olmayan burçlarından. Yaz ayları daha hareketli veya daha meşgul edici olacak gibi görünüyor. Aslanlar bu yıl öncelikle ikili ilişkilerinde daha dikkatli ve geliştirici olmalılar, olaylar genelde ilişkilerin sağlığı doğrultusunda gelişecek.

BAŞAK BURCU 
23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL
Başak yeni yıla Mars'la girecek ve Mars Temmuz'a kadar burada olacak, doğal olarak yüksek ve etkili enerjinin yanısıra yüksek gerilim, hassasiyet, alıngınlık gibi güçlü etkileri de getirecek. Bu enerji size yıl boyunca yeter yani Mars enerjisini iyi kullanın, boşa harcamayın, hiç bitmeyecek zannetmeyin. Özellikle iş ve para konuları yılın önemli olayları olacaklar. gelişmeler Başaklar'ın tavırlarına göre...

TERAZİ BURCU
23 EYLÜL - 22 EKiM
Terazi'nin Satürn beraberliği 2012'de Ekim başına kadar devam edecek. Yani Satürn geçen yıl yaptıklarını, sınadıklarını, hatırlattıklarını ve uyardıklarını yeni gelişmelerle sürdürecek. Ekim'den sonra ama daha uygunu Kasım sonundan itibaren sakin kafayla oturup geçen süreci bir gözden geçirin, varsa güvendiğiniz birileriyle beraber olun ve danışın. 2012 sizin için bilanço yılı olacak.

AKREP BURCU 
23 EKiM - 21 KASIM
Yaz başına kadar normal seyreden burçlardan birisi Akrep Burcu. Ağustos/Ekim arasındaki Mars geçişi sıcak yaz aylarında enerjik olmanızı sağlayabilir ama buna karşın sağlık konusunda sizi yanıltabilir, kontrolü sakın bırakmayın ve en önemlisi 6 Ekim'de başöğretmen Satürn'ün Akrep Burcu'daki sınav ve denetim görevine başlayacak olması. Satürn dönremi için hazırlanın ve bilgilenin bunun için okumalı ve doğru dürüst bir uzmana danışmalısınız.

YAY BURCU
22 KASIM - 21 ARALIK
Yay insanlı 2012'de daha çok geçen yıldan sarkan ve hatta iyice bir yayılan konuların devamları veya tekrarlarıyla uğraşacaklar. Olaylar daha çok gelişmelerin iç yapısıyla ilgili yani ilgili kişilerin psikolojilerini anlamaya çalışın, olayların ise kökeninde mantığı gözden kaçırmayın. Kısacası yeni sizler için hemen her konuda farkındalık yılı, görün, anlayın ve düşünün...

OĞLAK BURCU
22 ARALIK - 19 OCAK
Oğlağın Pluto serüveni sürüyor ama bunun pek bir önemi yok çünkü bu sembolik güç öyleyisen ağır ve solgun ki güncel hatta aylık ve hatta mevsimler olayların içinde getirdiklerini veya etkilerini algılayabilmek hiç kolay değil. Yılın genelinde Mars ve Merküryen etkiler daha çok iş ve iletişim alanlarında hareketlilik getirecek gibiler. Yapmanız gereken şey, yeni yılda daha uyanık olmanız ve bağımsızlığınızı sorumluluk düzeyine indirerek iyi bir düşünmenizdir. Kasım'ın ikinci yarısında sağlık konusunda çok dikkatli olmalısınız. Bu genel bir etki ama eğer kronik bir sorununuz varsa sıkıntı olabilir.

KOVA BURCU
20 OCAK - 18 ŞUBAT
Önceki yılların hareketliliği, koşturmacalar ve sebep/sonuç ilişkileri artık sona ermiş gibi. 2012 daha sakin ve olgun bir yıl olacak. Yılın başında Neptün burcunuzdan ayrılacak ve daha bir durulacaksınız. Bu güçlü su simgesinin ayrılması daha kuru havaların habercisi demek ki olayların gelişimi daha bir geçici, uçucu ve hızlı olacak, buna göre siz de hızlı ve hazırlıklı olmalısınız. Bu nedenle 2012 Kovalar için daha çok duygusal gelişmeler, iniş ve çıkışlarla dolu gibi, tüm beraberlikler kalıcı olabilecekler.

BALIK BURCU
19 ŞUBAT - 20 MART
Yeni yıl Venüs'le başlıyor ve 14 Şubat'ta Neptün burcunuza geliyor, öz gezegeninizle olacak olan bu beraberliğiniz yıl boyunca sürecek. Neptün'ün bir burçta geçirdiği süre 13 senedir, temsil ettiği alanlar soyutu anlama ve yaratıcı hayal gücünün bulunduğu alanlardır. Aynı zamanda hayallerin ve hayal kırıklıklarımın olduğu alanlardır. Herşey her zaman göründüğü gibi değildir diye de açıklayabiliriz. Şuur altını, rüyaları ve gerçek dışı planları temsil eder. Aynı zamanda zihinsel yenilgileri suçluluk duygusunu ve kendinize yönelik sizden kaynaklanan ve sıkıntı veren nedenleri ifade eder. 2012 sizin için hem vicdani muhasebe yılı olacak, hem de bazılarınız yeni beraberliklere ve yanısıra da maddi kazançlara doğru yola çıkacaksınız. Siz yılın avantajlı burçlarındansınız.


Kaynak : haberseninle.com

0 yorum:

Linklup nasıl buldunuz?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Teknoloji Bilim |Uzay Bilgi - Linklup | Sitemizdeki içerikler çevre yayın grupları ile yazarlara ait içerikler olup hak talep edilirse kaldırılacağı ve temel olarak linklup a aykırı hiç bir metaryel eklenmiyecektir.Sitemizi gezerken hiç bir konunun bize ait olmadığını beyan ederiz.Kendi yazılarımızın altında veya üstünde yazarın ismi yazılmaktadır.Teknolojisiz yaşam olmaz.