26 Ocak 2012 Perşembe

Gamingbolt.com sitesi PlayStation 4'le ilgili konsept çalışmalar yayımladı.


Oldukça şık ve zarif gözüken tasarımlar ilgi çekiyor. Playstation 4 ile ilgili olası özellikler yayınlanan bir görselde yer alıyor. Belirtilen olası özellikler şöyle:
-PlayRes özelliği aktif edildiği zaman güç kaynağı sarı renk işaret vericek. PlayRes özelliği kapatıldığı zaman (5 dakika sonra) güç kaynağı yeşil renk işaret vericek.
-Cihazın altındaki dikey standlar, cihazın dik durmasına yardımcı olacak.

-PlayStation 4, çok yüksek kalitede grafiksel destek sağlayacak. "4K2K" türü filmler oynatacak. 3D destekli oyunları, Blu-Ray filmleri de destekleyecek. 3 kat daha fazla görüntü kalitesi sunacak.

-Sony Ericsson telefonu üzerinden profilinizi düzenleyebilecek, aynı zamanda arkadaşlarınız ile sohbet edebilecek, onları takip edebilecek ve onları izleyebileceksiniz.

Kaynak: Gamingbolt.com

0 yorum:

Linklup nasıl buldunuz?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Teknoloji Bilim |Uzay Bilgi - Linklup | Sitemizdeki içerikler çevre yayın grupları ile yazarlara ait içerikler olup hak talep edilirse kaldırılacağı ve temel olarak linklup a aykırı hiç bir metaryel eklenmiyecektir.Sitemizi gezerken hiç bir konunun bize ait olmadığını beyan ederiz.Kendi yazılarımızın altında veya üstünde yazarın ismi yazılmaktadır.Teknolojisiz yaşam olmaz.