25 Ocak 2012 Çarşamba

Uykusuzluk sorununa teknolojik çözüm


Özellikle benim gibi web programcılar, tasarımcılar ve vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirmek zorunda kalan kişiler için ideal bir çözüm. Uykusuzluk sorununa teknolojik çözüm sizi mışıl mışıl uyutacak müziklerle geliyor.
Neuroacoustic Firmasının geliştirdiği bu zımbırtı sayesinde 30 ila 90 dakika arası otomatik kapanma seçeneklerini ayarlayacak güzel bir uyku uyuyabilirsiniz. Bu cihaz yaklaşık 20 küsür yıllık bir araştırmalar silsilesinin ürünü olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Ee garipsemedim bilgisayarın kullanımının arttığı dönemlere denk geliyor 

Kendinize 12 uykuya dalma sesi arasından bir tanesini seçeceksiniz. Siz uykuya daldıktan bir süre sonra belirlediğiniz sürenin sonuna doğru cihazın yavaş yavaş sesi kısılmaya başlayacak. Sesi tamamen kesildiğinde bir aksilik çıkmazsa inşallah deliksiz uyuyor olacağınızı düşünüyoruz.
Neuroacoustic Araştırma Merkezi Kurucusu ve dünyaca ünlü ses terapisi uzmanı Dr.Jeffrey Thompson’ın araştırmalarının ürünü olan bu cihaz, ses terapisi ile hastaların iyileştirme ve olumlu bilinç durumu oluşturma analizlerine dayanmaktadır. Klinik araştırmalar ve binlerce hastalardan alınan olumlu sonuçlara müteakiben geliştirilmiş cillop bir cihazdır.

0 yorum:

Linklup nasıl buldunuz?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Teknoloji Bilim |Uzay Bilgi - Linklup | Sitemizdeki içerikler çevre yayın grupları ile yazarlara ait içerikler olup hak talep edilirse kaldırılacağı ve temel olarak linklup a aykırı hiç bir metaryel eklenmiyecektir.Sitemizi gezerken hiç bir konunun bize ait olmadığını beyan ederiz.Kendi yazılarımızın altında veya üstünde yazarın ismi yazılmaktadır.Teknolojisiz yaşam olmaz.